CityMax de CARANDINI, premiada com el millor enllumenat exterior de l'any al LUX Live de Londres

29.11.2017

La solució Citymax, dissenyada per Carandini, ha estat premiada com la "Millor Lluminària Exterior de l'Any" a la gala Lux Live 2017 que va tenir lloc a Londres, el passat 16 de novembre.
 

El festival Lux Live és un dels esdeveniments més importants de l'any a Europa dins del sector de la il·luminació, amb una assistència de milers de persones de tot el món i la participació de dotzenes d'actors internacionals clau, al llarg de dues jornades.

La trobada d'aquest any, celebrat al centre de convencions O2 Intercontinental de la capital britànica, ha servit també per a la presentació mundial de productes en categories com "industrial", "enllumenat urbà" i "retail". La nit del 16 de novembre, coincidint amb l'acte de cloenda del festival, es va celebrar la gala "Lux Live Awards 2017" en què es va reconèixer la candidatura de la Citymax com un dels productes més innovadors de l'any 2017.

El jurat ha vist en la lluminària Citymax una "solució avantguardista" que l'ha fet mereixedora del premi europeu per sobre d'altres dotze propostes competidores.
"Citymax és un concepte que ofereix un sistema d'il·luminació versàtil en combinació amb un disseny modern i innovador, pensat per a una gran varietat d'aplicacions urbanes", han manifestat els membres del jurat. "El seu disseny circular trencada al voltant de mòduls LED que converteixen l'entorn en espais confortables i agradables", han afegit.

Citymax és una solució que ja ha estat implantada, i amb gran èxit, en nombroses poblacions del Regne Unit, així com a Espanya, Israel i països Llatinoamericans.
Els premis Lux Live van ser proclamats davant més de 800 directius i professionals de la indústria de la il·luminació internacional.


TORNAR

COMPARTIR