Instal·lació de 24 projectors LED PHL al mític club esportiu Club Egara de Terrassa

31.07.2018

Boada Energia vam tenir el plaer de realitzar ja el segon projecte pel Club Egara un referent mundial en l'esport del hoquei sobre herba.

Aquest mes Boada Energia hem realitzat un nou projecte pel Club Egara. El projecte encarregat és la il·luminació del nou camp de hoquei que consta de la instal·lació de 24 projectors PHL a 8 columnes de 13 metres a un camp exterior d'hoquei sobre herba. Un projecte 360º dels quals ens hem cuidat des del més petit detall des del projecte d'il·luminació fins a l'execució de l'obra, realització de les bases de formigó i suport, subministrament de les columnes troncocòniques i suport especials a mida pels projectors. 

Els resultats lumínics dels projectors són les següents; 960W / 110.000 lumens / Em 276 Lux / Um 0.71 / 4.000K.
Les mides del camp són 55 x 92 metres.

Els resultats no enganyent i s'aconsegueix una gran uniformitat lumínica i amb una més que excel·lent il·luminació gràcies als LEDs d'última tecnologia que incorpora diferents opcions de distribució òptica, complint amb els més alts estàndards de rendiment i proporciona una visibilitat i uniformitat excepcionals.

La inauguració de la il·luminació va coincidir amb un gran esdeveniment pel club i la ciutat de Terrassa, amb la celebració del EXIN MASTERS WORLD CUP del 27 de juliol al 5 d'agost, amb la participació de països com Austràlia, USA o Sri Lanka entre d'altres. Per tant és una bona prova de "llum" per veure l'acceptació i les opinions dels diferents esportives i espectadors.

Tant és així que el mateix aparellador tècnic el Sr. Jan Dinarés que ha portat les obres ens ha felicitat per tot el projecte executat amb rigor i rapidesa tot obtenint un espectacular resultat final.

Moltes gràcies a tota la gent del Club Egara per confiar una vegada més amb Boada Energia.


 

TORNAR

COMPARTIR